top of page

5/5 sterren (23 reviews) via Werkspot

Rafal heeft supergoed werk geleverd! Heel snel kon hij langskomen om te kijken en kort erna gelijk aan de slag. Hij werkte snel en efficiënt en heeft keurig werk afgeleverd! Rafal dacht ook goed mee over de kleuren, dat was ook prettig. Voor een volgende klus zou ik Rufus zeker weer inhuren!

T. Karense, Breda

Zeer tevreden over het geleverde werk (deuren, kozijnen, dakgoten, dakkapellen). Bij een volgende klus zou ik hem weer vragen.

M. Huijben, Bergen op Zoom

Echt heel erg tevreden! Hele prettige mensen en een heel goed resultaat. De volgende opdracht hebben we alweer gegeven omdat we zo tevreden zijn!

D. van de Velde, Wolphaartsdjik

Super tevreden over het eindresultaat. Fijne vriendelijke hardwerkende mensen die hun vak verstaan. Zeker een aanrader!

M. Clerx, Baarle-Nassau

Erg vriendelijke en kundige schilders. Ze hebben heel mooi werk geleverd en voor een eerlijke prijs. We zijn meer dan tevreden met het resultaat en bij een volgende klus zullen we ze zeker weer bellen. Absolute aanrader!

E. de Nijs, Tilburg

Klussenbedrijf Rufus heeft de klus uitmuntend gedaan. Vakwerk! Rafal is behulpzaam, flexibel, werkt hard en altijd netjes en precies. Van harte aanbevolen! Voor een volgende opdracht hebben wij Klussenbedrijf Rufus alweer geboekt.

N. de Jong, Rotterdam

Knap werk geleverd in 2 dagen. Nooit gedacht dat dat zou kunnen en netjes gewerkt. Erg blij met het resultaat!!

A. Peterse, Rotterdam

Vriendelijke nette man, voortreffelijk vakman. Werkt heel netjes, wat wij niet voor mogelijk hielden heeft deze vakman gedaan. Wij zijn dan ook super tevreden

R. Romeijn, Breda

Er is Goed en netjes gewerkt. Zeer professioneel en vriendelijk, en word zeker voor een andere klus gebeld.

J. Bulten, Ridderkerk

bottom of page